Contact

Heb je een vraag of een opmerking over het aanbod of onze service? Wij horen het graag!

Stuur ons gerust een berichtje via info@fundeals.be. We proberen jouw vraag of opmerking binnen 3 de werkdagen per mail te beantwoorden. Mail je ons tijdens het weekend dan gaan we er de eerstvolgende werkdag mee aan de slag.

Wens je toch liever één van onze collega’s te spreken? Wij zijn telefonisch bereikbaar via +32 2 580 05 81Onze klantenservice staat van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur voor je klaar! Tijdens feestdagen zijn ook wij er even tussenuit.

Deze vragen worden vaak aan ons gesteld

Met de unieke Fundeals code die je hebt ontvangen, krijg je kortingen op allerlei uitstappen. Dit voordeel loopt op tot wel 70%. Je profiteert alleen van deze aanbiedingen op het platform van Fundeals. Met jouw code heb je dus exclusieve toegang tot exclusieve deals.

Nadat je de unieke Fundeals code hebt verzilverd, heb je een jaar lang toegang tot het platform. Bij een proeflidmaatschap is jouw Fundeals code geldig voor maximaal acht tickets. Wanneer het lidmaatschap afloopt, ontvang je een verlengingsaanbod. Dit geeft jou de kans om weer een jaar toegang tot het platform te krijgen. Je kunt de geldigheid controleren in jouw profiel, onder ‘mijn codes’.

De Fundeals code wordt uitgegeven via bedrijven of speciale promoties. Wil je er zelf één kopen? Dat kan hier!

Bekijk alle veelgestelde vragen